top of page

Ce Spun Clientii

Clienții spun întotdeauna adevărata poveste a unei companii. Cea mai mare satisfacție a noastră, după ce am dus la bun sfârșit o lucrare dificilă, este că am participat la bucuria clienților noștri.

Vă mulțumim tuturor pentru încredere!

Anchor 1

Profesionalism și perfecționism. Am asistat la reparația celor patru indoituri destul de profunde de pe ușa, respectiv aripa-spate ale mașinii mele și am sesizat că acest tip de reparație este artă adevărată. În scurt timp, mașina și-a recăpătat aspectul inițial . Recomand ! Rezultatele sunt de nota 10!

Vasi Cărăbuț.jpg

Vasi Carabut

Profesionalism, promptitudine, perfecțiune, încredere, rezultatul final 10 +. Recomand din toate punctele de vedere! Calitatea muncii este impecabila! 

Daca ți la mașina ta, suni la PAM Autocare!

Adrian Nicolae Nan.jpg

Adrian Nicolae Nan

Am sunat ieri pt o constatare, am fost sa vadă despre ce este vorba iar a doua zi am dus mașina și în câteva ore am fost sunat ca este gata! Recomand cu drag pt promptitudine și profesionalism! Big like Merita!

Alexandru Tutunaru.jpg

Alexandru Tutunaru

O alternativa moderna pentru tinichigeria clasica, fara ciocane ,chituire si revopsire. Am apelat pentru indreptarea plafonului si a capotei care aveau nenumarate urme lasate de grindina, interventia a fost un real succes si tin sa le multumesc celor de la PAM pentru seriozitate si profesionalism. Recomand !

Marius Adrian.jpg

Marius Adrian

Profesionalismul și perseverența impreuna cu foarte mult bun-simț n-au cum sa formeze decât un trio la care mergi cu încredere și pleci extraordinar de mulțumit!!! Felicitări băieți!! -ați scutit de o groaza de bani și timp pierdut. Va recomand oricând oriunde!

Alex Marinaș.jpg

Alex Marinas

Punctuali, seriosi, profesionisti, buni la pret (vs concurenta). Am uitat sa mentionez, referitor la concurenta existenta pe piata, faptul ca doua mi-au oferit un pret aproape dublu (la fel ca un service care chituia si revopsea), iar a treia mi-a mentionat din start "ca nu se baga".

Naiart Suiram.jpg

Naiart Suiram

bottom of page