top of page

PDR - Paintless Dent Repair"

Paintless Dent Repair, pe scurt PDR, reprezintă metoda avansată, convenabilă și de cea mai înaltă calitate, utilizată în repararea mașinilor avariate de grindină sau în urma unor lovituri ușoare realizate în trafic sau parcări, atâta timp cât vopseaua originală a autovehiculului nu a fost afectată.

Anchor 1
physics.png

Cum este realizată reparația “PDR” ?

Printr-un proces meticulos și profesional, prin care utilizând tije speciale, de dimensiuni și modele diferite, tabla este “masată” din interior revenind astfel la forma inițială.


Această metodă ne permite să reparăm autovehiculele avariate de grindină, să corectăm defectele de fabrică, loviturile ușoare ce apar în timpul transportului, în trafic ori parcări, fără a afecta vopseaua originală a mașinii.

Astfel, prin aceasta metodă se efectuează cu success reparatii de grindina, reparatii indoituri de parcare si alte indoituri fara vopsire.

Poza scris1.jpg
Poza scris2.jpg
new-car.png

Avantajele tehnicii PDR față de metoda clasică?

•    Păstrăm calitatea mașinii - metoda PDR aduce vehiculul în condiția lui originală
•    Păstrăm vopseaua de fabrică a mașinii, astfel nu vor exista modificări în structura vopselei pe viitor, precum în cazul utilizării chitului
•    Nu apar diferențe de nuanță, precum în cazul revopsirii elementului
•    Oferim garanția lucrării executate și satisfacția clientului de 100%

pexels-lisa-1392621.jpg
Am făcut un pact în oferirea calității superioare, iar alături de tehnicienii pregătiți național și internațional, avem elementele ce fac să avem clienți mulțumiți de modul în care a fost executată reparația.

Ne adresăm atât persoanelor fizice, service-urilor, companiilor de asigurări, parcurilor auto, dar și distribuitorilor

bottom of page